Oxelömarknad

I natt har Elias inte sovit bra. Han har vaknat flera gånger och gråtit, jag vet inte om det är tanden eller om han har mardrömmar. Vid klockan fem började han storgråta, och fortsatte tills jag tog upp honom.  Då somnade han med huvudet på min axel. Varje gång jag försökte lägga ner honom så vaknade han, så jag fick lägga mig med honom på magen. Efter en lång stund kunde jag läggga ner honom. Sen vaknade han klockan sex och ville ha välling. Sen somnade Elias och sov till halv tio. Vi trodde inte att han skulle sova så länge, så ingen hade ställt klockan och Elias hade väckt mina föräldrar när han grät. Därför kom vi iväg ganska sent till Oxelömarknad.


Elias på väg till marknaden.

Det var fint väder, med undantag från att det blåste så mycket i omgångar att marknadsstånden höll på flyga iväg. Sen började det småregna en gång, och när vi var på väg till bilen och skulle hem så började det ösa ner. men förutom regnet och blåsten så var det fint väder. Jag blev förvånad när vi skulle åka, för då sa pappa att han skulle följa med. Han brukar aldrig vilja följa med på marknader, och när vi gick runt på marknaden så blev han påmind varför sa han.

Vi var på biblioteket och fikade, så att Elias fick äta sin lunch. Sen gick vi runt på marknaden, och jag köpte sju par strumpor till Elias och godisremmar till mig. Sen köpte Elias  mormor två par strumpor med bilar, en vindsnurra och en ballong som såg ut som en helikopter, och sen hittade hon en hästballong på marken. Elias tyckte att det var roligt med ballongerna och vindsnurran, men på slutet blev han trött och ville hem.


Elias i bilen på väg hem med sina ballonger och sin vindsnurra. Självklart har han tagit av sig strumpan, vilket ha gör så fort han får chansen.

När vi kom hem lekte Elias med sina saker, och tittade på och provade strumporna som han hade fått. Sen tog han en liten tupplur, och som vanligt så somnade jag också. När vi vaknade åt Elias kvällsmat, eftersom han hade sovit genom mellanmålet. Han fick spagetti och köttfärssås, och det tyckte Elias var jättegott. Sen åt vi andra grillspett och klyftpotatis, medan Elias tog några majskrokar och en smörgås.

Nu ligger Elias och sover i sängen. Problemet är att Pepsi liggerpå översta hyllan i linneskåpet som står bredvid sängen, så när han ska ner måste han hoppa i sängen. Vilket antagligen kommer att göra så att Elias vaknar. Nu ska jag titta lite på tv, och sen sova.

Imorgon åker vi hemmåt, men inte förrän sent eftersom jag har lovat mormor att hjälpa henne med en sak och sen kan inte Micke möta oss vid tåget förrän senare på eftermiddagen/kvällen. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0