Storshopping för Elias...

Det gick bra i onsdags trots att vi inte hade någon ström. Elias vaknade ganska tidigt, som om han visste att vi var tvugna att gå upp. De stängde inte av strömmen förrän strax innan nio, och då var Elias och jag redan klara för länge sedan. Det var lite krångligt att låsa dörren när det var kolsvart, jag tänkte inte på att det gick att ställa upp dörren till trapporna i trapphuset, för där finns det fönster. Det gick i alla fall bra, och sen fick jag bära Elias runt hela huset för att vi skulle komma åt vagnen. Något jag inte hade tänkt på innan var att korridoren utanför kontoret inte har fönster, så det var kolsvart där också. Först kunde jag inte hitta dörren, men sen kom jag på att jag har ficklampa på mobilen. Då hade jag redan gått förbi dörren, så jag fick gå tillbaka.

I Huddinge så värmde vi Elias mat på McDonalds, och jag tog mig något att äta där också. Sen gick Elias och jag en promenad till Rådsparken för att titta på djuren. Jag hade läst att åsnan där hade fått föl, så vi var tvugna att gå dit och titta. De har andra djur också; kaniner, ankor, höns, getter, får och andra djur. Elias tyckte om att titta på djuren. Sen träffade vi mamman Tine med Leia (8 månader) som också var där och tittade på djur. De bodde i huset bredvid det huset som vi ska flytta till. Vi började prata med dem, och sen gick vi till lekparken där Elias och Leia gungade.

Efteråt träffade vi Micke, och var på banken. Vi bestämde att vi ska få nycklarna till lägenheten den 22 juni.

Igår åkte Elias, jag och Pepsi till Oxelösund. Vi höll på att missa tåget, och fick springa, eftersom både Elias och Pepsi krånglade när vi skulle iväg. På kvällen var vi på en musikal, Låtbåten, som eleverna på mammas skola hade gjort. Den var ättebra, och eleverna var jätteduktiga. Elias tyckte att det var jätteroligt att lyssna och titta på allt som hände.



Men efter lite mer än halva musikalen så blev Elias trött och somnade, men han vaknade till slutet.



Förresten kommenterade mamma mitt förra inlägg och frågade om det var teater eller musikal som vi var på. Det var en musikal, men jag råkade skriva teater av någon anledning.

Elias börjar få en tand till, och i natt hade han feber. Men det blev bättre när han hade fått en alvedon, och lite vatten.

Idag var Elias och jag på en liten promenad, och gick förbi min mormor och morfar för att hälsa på. Efter det gick vi till affären och köpte lunch. Jag åt rostbigg och potatissallad, och Elias fick lasagne. När mamma kom hem åkte vi till Nyköping. Jag köpte inget till mig själv, men Elias storshoppade :)

Kan du se någon färg som är ganska genomgående på Elias inköp?
Han passar verkligen i den färgen :)



Elias fick två tröjor, en keps och tre klossar med en massa roliga saker av sin mormor och morfar. Jag köpte strumpor till Elias, förutom att han behöver strumpor så glömde jag att ta med mig strumpor till Oxelösund i all stress, så han hade bara ett par.

Igår fick Elias pengar av sin gammelmormor, så jag köpte ett par nya badbyxor till Elias. De som Elias har nu börjar bli allt för små. Förut har jag köpt badbyxor till Elias i märket Imse Vimse, och de är jättebra. Förutom att de finns i en massa olika fina mönster så har de inga vanliga storlekar, utan de går efter kilo (nu köpte jag 9-11 kg) och det är tryckknappar i sidan som gör att de blir lättare att sätta på. Därför köpte jag Imse Vimse igen, och de var billigare i Nyköping än vad de var på Babyland i Huddinge.

Nu ligger Elias och sover, och jag funderar på att sova också. Jag ska ringa Micke, läsa lite bloggar och sen gå in på sovrummet och läsa lite eller lyssna på musik. Imorgon ska Elias, jag och mamma på Oxelömarknad. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0