Bröllopsdag!

Idag har Micke och jag bröllopsdag, vi har varit gifta i ett år. Jag tänkte i morse att det var något speciellt med idag, och sen ringde pappa och sa grattis. Jag hade inte köpt något till Micke eftersom jag har varit sjuk, idag är första dagen som jag känner mig någorlunda frisk. Min rygg är lite bättre idag också, nu kan jag i alla fall böja mig.
Micke hade inte köpt något till mig heller, men han var med sina elever på Gröna Lund idag efter skolan så han vann en nalle till mig. Ett lejon som håller i ett hjärta där det står I love you. Men jag fick inga blommor, och det tycker jag att jag skulle ha fått, så imorgon ska jag åka och köpa blommor till mig från Micke. :) Sen måste jag köpa något till Micke också.

Elias och jag var ute på en promenad idag, för det var jättefint väder. Vi tog bussen in till Huddinge och gick till Rådsparken. Först tänkte jag att Elias skulle få gunga, men babygungorna var upptagna så vi gick vidare upp till djuren. Men när vi kom dit hade Elias somnat, så jag gick och la mig på gräsmattan och solade lite. När Elias vaknade så satt jag honom på gräset och tog av honom strumporna en stund, så han fick känna på gräset. Jag tror han tyckte att det var mysigt, för han satt där länge. Sen gick vi upp och tittade på djuren, och Elias var jätteglad hela tiden. När vi hade tittat klart åkte vi hem. Elias somnade nästan på en gång när vi kom hem, och sov i över två timmar. Sen myste Elias och jag tills han skulle sova för natten.






Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken liten sötnos!

Vad fin du är i kepsen som mormor köpt! Men du är ju alltid fin. Mormor älskar dig - världens vackraste barn!

2009-05-17 @ 17:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0